• Welcome ​toJust Jason!

Over ons

Salsa & Bachata lessen in Maastricht, Genk & Balen

Kwaliteit & Gezelligheid

Just Jason dance company is onderdeel van dansschool Bernaards in Maastricht


Wij organiseren Salsa & Bachata lessen, feesten en evenementen. Wij gaven les voor Dance Fusion Aachen en geven nog les voor Dans&co in Balen.


Wij zijn heel trots op onze bewezen structuur, maar zijn vooral trots op de sfeer in de lessen. De typische Just Jason sfeer. 


Wij verzorgen Salsa & Bachata lessen die allemaal gebruik maken van onze bewezen structuur die gebaseerd is op solide basistechnieken. 

Waarom kiezen voor Just Jason?

​Onze lessen

Laatste update 14 mei 2024

Onze eerstvolgende proeflessen zijn op
zondag: 26 mei

De open dagen gelden alleen voor alle niveaus

  Dit is het lesrooster van de aankomende lessen, voor de huidige lessen klik hier

  Klik hier voor ons jaaroverzicht

  geen danspartner nodig | inschrijving proeflessen niet verplicht | eerste les van de cursus is ook de gratis proefles | danspartners overzicht

  Les niveaus
  Beginners
  Advanced

  geen danspartner nodig | inschrijving proeflessen niet verplicht | eerste les van de cursus is ook de gratis proefles | danspartners overzicht

  Alle lessen in Maastricht

  klik hier voor een uitgebreid lesrooster

  Alle lessen in Genk

  klik hier voor een uitgebreid lesrooster

  Adressen
  Onze adressen
  Prijzen
  Onze prijzen
  Overzicht danspartners
  leiders & volgers beschikbaar per cursus
  Gedetailleerd Lesrooster
  Gedetailleerd lesrooster Maastricht
  Gedetailleerd lesrooster Genk
  Jaar rooster
  Ons Jaar rooster
  Les niveaus
  klik hier voor onze les niveaus
  Inschrijven

  Onze Leraren

  Jason
  Boukje
  Esther
  Isa
  Melissa
  Man Teng
  Jonathan
  Diego
  Rodiëne
  Jason

  Jason

  Jason is de eigenaar van Just Jason dance company en is al bijna 20 jaar actief als Salsa dansleraar. Iedereen in Team Jason is direct of indirect door hem opgeleid. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de lessen in Just Jason waarborgen en ook onze "people first' filosofie.


  Kwaliteit en gezelligheid zorgen altijd voor dat beetje extra.


  Boukje

  Boukje

  Boukje is sinds haar toetreden bij Just Jason heel hard gegroeid. Zij zorgt voor de nodige structuur van Just Jason door verschillende administratieve verantwoordelijkheden en planning van de cursussen. Deze planning omvat behalve het praktische ook de structurele vormgeving van de lessen. Ze is ondertussen de trainer van alle Just Jason show & trainingsgroepen en onderdeel van het showteam van Just Jason: La Onda.


  Esther

  Esther

  Esther is ook een van de lesgevers bij Just Jason dance company. Het is heel mooi om te zien hoe het lesgeven van de dans een even grote passie is geworden als het dansen zelf. Ze is nu ook onderdeel van ons semi-pro team.

  Isa

  Isa

  Isa was er ook vanaf het begin, is een jaartje verhuisd en is daarna weer teruggekomen. Sindsdien is ze vast onderdeel van Just Jason. Ze heeft meegedaan met verschillende student-choreogroepen en heeft altijd uitgeholpen bij groepen die niet genoeg leiders of volgers hebben. Zij zorgt verder voor de inschrijvingen van nieuwe cursisten tijdens de open dagen. Ze is nu onderdeel van ons semi-pro team en geeft samen met Jason les in Aachen

  Melissa

  Melissa

  Melissa, de vriendin van Jason is al onderdeel van Just Jason dance company toen het nog maar een concept was. Samen met Jason was zij de enige lerares bij Just Jason voor de eerste paar maanden. Ze heeft tijdelijk een stapje terug gedaan wat les geven betreft om te focussen op andere dingen zoals haar studie, maar de drang om weer les te geven is nooit weg gegaan. Ze begint nu dan ook langzaam weer les te geven. Ze is nu ook onderdeel van ons nieuwe training team.

  Man Teng

  Man Teng

  Man Teng neemt volgt al een tijdje alle lessen bij Just Jason en danst als leider en als volger. Ze helpt ook bij de lessen waar wij extra leiders of volgers hebben. Sinds kort zit ze ook bij het semi-pro team van Just Jason. 


  Man-Teng geeft samen met Jonathan les.

  Jonathan

  Jonathan

  Jonathan is de nieuwste toevoeging aan het Just Jason leraren team. Hij was onderdeel van het eerste Trainingsteam en is nu onderdeel van het Just Jason semi-pro team.


  Onder de begeleiding van Jason heeft hij Beginners 1 & 2 gegeven en geeft nu zelfstandig les. 

  Diego
  Diego

  Diego

  Toen Diego ervoor koos om voor de Salsa te gaan is hij er ook echt helemaal voor gegaan. Hij is begonnen met een goed aantal privélessen voordat hij met de hogere niveaus mee deed. Daarna is hij het trainingsteam snel ontgroeid en is nu onderdeel van het semi-pro team.


  Samen met Rodiëne  geeft hij op de maandagen les.

  Rodiëne
  Rodiëne

  Rodiëne 

  Rodiëne is samen met Diego de nieuwste toevoeging aan ons lerarenteam. Ze was al comfortabel met het volgen van de meeste Salsa figuren en is nu aan het leren deze figuren te leiden. Ze heeft het trainingsteam in record tempo doorlopen en is nu onderdeel van het Semi-pro team.


  Ze geeft samen met Diego les op de maandag

  Laat een beoordeling achter

  ​Onze promos

  Abonneer op onze nieuwsbrief!