• Welcome ​toJust Jason!

Over ons

Salsa, Bachata & Kizomba lessen in Maastricht, Genk, Aachen & Balen

Kwaliteit & Gezelligheid

Wij zijn onderdeel van dansschool Bernaards in Maastricht


Wij organiseren Salsa, Bachata & Kizomba lessen, feesten en evenementen. Wij geven ook les voor Dance Fusion Aachen en voor Dans&co in Balen.


Wij zijn trots op onze bewezen structuur, maar zijn vooral trots op de sfeer in de lessen. De typische Just Jason sfeer. 


Wij verzorgen Salsa, Bachata & Kizomba lessen die allemaal gebruik maken van onze bewezen structuur die gebaseerd is op solide basistechnieken. 

Voor beginnende dansers
Wat wij doen

  Kwaliteit &
​Gezelligheid

Onze lessen zijn gebaseerd op bewezen technieken, maar iedereen komt vooral terug voor onze gezelligheid! 

  Iedereen is
​belangrijk

We zijn er heel trots op dat wij de mensen voorop zetten. Elke persoon leert anders en wij zullen ons altijd daaraan aanpassen

  Ervaring

Jason heeft al meer dan 18 jaar ervaring in les geven en samen heeft het hele Just Jason team meer dan 30 jaar ervaring

  Kies voor ons

Ondertussen hebben wij al aan duizenden mensen les gegeven. Kom langs en overtuig jezelf waarom zoveel mensen voor ons kiezen en voor ons blijven kiezen!

Voor ervaren dansers
Onze filosofie

  Structuur

Wij geven niet gewoon figuurtjes, maar benadrukken de technieken en de intentie die achter deze bewegingen schuilen. Wij willen dat je begrijpt wat je aan het doen bent en niet gewoonweg kopieert.

  Niveau

Onze lesniveaus en manier van lesgeven voldoen aan  internationale standaarden.

  Filosofie

Dansen moet leuk zijn! Sommige mensen houden vooral van vrij-dansen terwijl anderen juist willen blijven werken aan hun dansniveau. Wij willen aan alle typen dansers een thuis bieden.

  Community

Onze visie is een community van dansers te creëren die regelmatig willen samenkomen om hun liefde voor dans te delen en dat dit los staat van dansstijl of dansniveau.

Nieuws

powered by Surfing Waves

Aankomende Evenementen

​Onze lessen

Nieuwe (proef) lessen worden nog aangekondigd

ge-update op 11-05-2023

de eerste les van de cursus is meteen de gratis proefles van dezelfde cursus

geen danspartner vereist

inschrijven voor de proefles is niet noodzakelijk

Lesrooster
april
volledig lesrooster
april

Maastricht

Maandag

leraren: Patrick & Simone

start 17 april

19:30 Salsa beginners 1

20:30 Salsa semi-gevorderden 1


Dinsdag

leraren: Rene & Celine

start 18 april

19:30 Kizomba/Urbankiz combinaties

20:30 Kizomba/Urbankiz  fundamenten


Woensdag

leraren: Jason & Boukje

start 19 april

19:30 Salsa semi-gevorderden 2

20:30 Salsa choreografie

21:30 Salsa gevorderden 1

Donderdag

leraren: Jonathan, Man Teng & Melissa

start 20 april

19:30 Salsa beginners 1

20:30 Bachata beginners 1

21:30 Salsa movement & styling

Vrijdag

leraren: Jason & Melissa

start 21 april

19:30 Salsa semi-gevorderden 1

20:30 Bachata semi-gevorderden 1

21:30 Salsa semi-gevorderden 2

Zondag

leraren: Jason & Melissa

start 23 april

18:30 Salsa beginners 1

19:30 Salsa semi-gevorderden 2


Genk

Maandag

leraren: Jason & Esther

start 17 april

19:30 Salsa semi-gevorderden 1

20:30 Salsa beginners 1

21:30 Bachata semi-gevorderden 1


Zondag

leraren: Jason & Loes

start 23 april

14:30 Bachata semi-gevorderden 2

15:30 Salsa gevorderden 1

16:30 Salsa choreografie


volledig lesrooster
Ons choreografie liedje
klik hier voor onze les niveaus
Inschrijven

Onze Leraren

Jason
Boukje
Loes
Esther
Simone
Patrick
Isa
Rene & Celine
Melissa
Man Teng
Jonathan
Jason

Jason

Jason is de eigenaar van Just Jason dance company en is al bijna 20 jaar actief als Salsa dansleraar. Iedereen in Team Jason is direct of indirect door hem opgeleid. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de lessen in Just Jason waarborgen en ook onze "people first' filosofie.


Kwaliteit en gezelligheid zorgen altijd voor dat beetje extra.


Boukje

Boukje

Boukje is sinds haar toetreden bij Just Jason heel hard gegroeid. Zij zorgt voor de nodige structuur van Just Jason door verschillende administratieve verantwoordelijkheden en planning van de cursussen. Deze planning omvat behalve het praktische ook de structurele vormgeving van de lessen. Ze is ondertussen de trainer van alle Just Jason show & trainingsgroepen en onderdeel van het showteam van Just Jason: La Onda.


Loes

Loes

Loes is al sinds het prille begin onderdeel geweest van Just Jason dance company. Vanaf toen Just Jason nauwelijks 25 leden had tot nu. Loes is vooral verantwoordelijk voor de lessen in België en helpt met administratieve taken, planning en niet onbelangrijk: Zorgt ervoor dat Jason overal op tijd komt. Zij is ook lid van Just Jason's showteam: La Onda.


Esther

Esther

Esther is ook een van de lesgevers bij Just Jason dance company. Het is heel mooi om te zien hoe het lesgeven van de dans een even grote passie is geworden als het dansen zelf. Ze is nu ook onderdeel van ons semi-pro team.

Simone

Simone

Simone is al een hele tijd onderdeel van Just Jason en is verantwoordelijk voor de lessen op de Maandagen. Ze is een echte teamplayer en is door de jaren heen op een natuurlijke uitgegroeid tot lerares. Ze is nu ook onderdeel van ons semi-pro team.

Patrick

Patrick

Patrick is al een hele tijd onderdeel van Just Jason dance company en is verantwoordelijk voor de lessen op de maandagen. Hij is stiekem ook onze IT-afdeling en onderdeel van Just Jason's showteam: La Onda

Isa

Isa

Isa was er ook vanaf het begin, is een jaartje verhuisd en is daarna weer teruggekomen. Sindsdien is ze vast onderdeel van Just Jason. Ze heeft meegedaan met verschillende student-choreogroepen en heeft altijd uitgeholpen bij groepen die niet genoeg leiders of volgers hebben. Zij zorgt verder voor de inschrijvingen van nieuwe cursisten tijdens de open dagen. Ze is nu onderdeel van ons semi-pro team en geeft samen met Jason les in Aachen

Rene & Celine

Rene & Celine

Wij zijn Rene & Celine, eigenaren van Kizombrella. Zoals de naam al een beetje aangeeft geven wij alles dat onder de paraplu Kizomba valt.


Kizomba is een prachtige dans, zowel om aan te zien en al helemaal bij de uitvoering als danser. Het kan soms moeilijk zijn om de techniek en kennis te zien die nodig is om deze dans soepeltjes te laten verlopen. Ons doel is om iedereen deze technieken aan te leren en te laten zien waarom deze dans zo leuk is!


Wij zien jullie graag in onze lessen!

Melissa

Melissa

Melissa, de vriendin van Jason is al onderdeel van Just Jason dance company toen het nog maar een concept was. Samen met Jason was zij de enige lerares bij Just Jason voor de eerste paar maanden. Ze heeft tijdelijk een stapje terug gedaan wat les geven betreft om te focussen op andere dingen zoals haar studie, maar de drang om weer les te geven is nooit weg gegaan. Ze begint nu dan ook langzaam weer les te geven. Ze is nu ook onderdeel van ons nieuwe training team.

Man Teng

Man Teng

Man Teng neemt volgt al een tijdje alle lessen bij Just Jason en danst als leider en als volger. Ze helpt ook bij de lessen waar wij extra leiders of volgers hebben. Sinds kort zit ze ook bij het semi-pro team van Just Jason. 


Man-Teng geeft samen met Jonathan les.

Jonathan

Jonathan

Jonathan is de nieuwste toevoeging aan het Just Jason leraren team. Hij was onderdeel van het eerste Trainingsteam en is nu onderdeel van het Just Jason semi-pro team.


Onder de begeleiding van Jason heeft hij Beginners 1 & 2 gegeven en geeft nu zelfstandig les. 

Star rating

​Onze promos

Abonneer op onze nieuwsbrief!